Προϊόντα για ορός συν (8)

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης. Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας. Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Εργαλεία σιδηρουργού

Εργαλεία σιδηρουργού

Η κύρια ικανότητά μας έγκειται στην παραγωγή σφυρηλατημένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο στην κατηγορία βάρους 0,1-6 κιλά.
cips - cips

cips - cips

φρέσκες πατάτες τσιπς
Εύκολο Κλικ

Εύκολο Κλικ

Υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με εύκολη χρήση, αυτό είναι το EasyClick. Το EasyClick είναι διαθέσιμο σε διάφορα σχέδια και οι ποιότητες "Φυσικό" μπορούν να χρωματιστούν σε οποιοδήποτε χρώμα. Επιπλέον, μπορούν να εφαρμοστούν ειδικές τεχνικές βαφής για να υλοποιηθούν και πιο πρωτότυπες ιδέες. Η βαφή είναι φυσικά UV - σταθερή και αλλάζει ελάχιστα. Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα σε εκδοχή HDF - Click, καθώς και σε παραλλαγή κόλλας και/ή με φάσα.
Εγχώριο λωτός

Εγχώριο λωτός

*Φρεσκάδα, καθαριότητα και η καλύτερη ποιότητα εγγυημένη από την 3K Global *Βιολογική Γεωργία *Όλες οι Διαστάσεις *Μπορεί να εφαρμοστεί ο ζητούμενος τύπος συσκευασίας *Από το Denizli, Τουρκία *Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
Μηχανικός Παρκούρ

Μηχανικός Παρκούρ

Μηχανικός Παρκούρ
Κριθάρι σπόρος

Κριθάρι σπόρος

Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A. Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.
Άμυλο καλαμποκιού

Άμυλο καλαμποκιού

Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ.